День Знань!

2020-09-01

/Files/images/20200901_093326.jpg

Знову ранок першого вересневого дня повниться мелодійними звуками шкільного дзвоника. Знову вулиці міст і сіл розквітають від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини осінніх айстр. Ностальгічні погляди дорослих, душевний щем, смуток і радість – переплелися разом. Це наш край, наша держава зустрічають День знань – справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності. Усі шляхи цього дня ведуть до школи. Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень.

Особливим і, безперечно, визначальним у житті він стане для милих першачків, які, тримаючись за батьківські руки, вперше ступлять на незвіданий шлях. Не менш важливим він буде для дев’ятикласників, яким доведеться обирати подальший шлях у житті.

Цьогоріч це свято таке бажане та довгоочікуване, адже нарешті після карантину та літніх канікул шкільна родина зібралася у стінах рідної школи. Учень 9 класу Філюк Андрій та першокласниця Біляшевич Мар’яна під звуки дзвінка запросили діток на перший урок.

На учнів чекає чудовий період навчання, який подарує нові знання, які школярі пронесуть крізь все життя.

Любі наші діти, щиро вітаємо вас з Днем Знань. Бажаємо здоров'я, терпіння, удачі, хай збуваються усі ваші мрії. Вітаємо і батьків з початком навчального року, нехай буде міцним ваше здоров'я, хай діти виправдають ваші надії та сподівання. Вітаємо і всіх працівників школи. Бажаємо вдячних учнів, поваги від батьків. І нехай цей навчальний рік принесе усім радість, здійснення задумів, творчих здобутків!

На изображении может находиться: 13 человек, люди сидят, стол, в помещении и еда

Кiлькiсть переглядiв: 202

Коментарi